“Pusti me pri miru!”

Skoraj vsi starši pridejo do točke, ko jih prešine misel “moj otrok me sovraži.” 

Pri večini se to zgodi ravno okoli najstniških let, ker imajo otroci takrat naravno tendenco, da se začnejo oddaljevati od svojih staršev in postajati samostojnejši.

Takrat se starši začnejo spraševati… Je to res normalno, je to samo faza, so odnosi lahko drugačni?

Zakaj se nekateri najstniki tako dobro razumejo s svojimi starši?

Največja napaka, ki jo počnemo starši je to, da projeciramo svojo zgodovino na njihovo prihodnost.

Pogosto si mislimo, da bodo naši otroci ponovili vse naše napake in jih moramo kot starši pred tem obvarovati. Zato začnemo postavljati restrikcije in pogoje, zaradi katerih se mladostniki počutijo kaznovani samo zato, ker odraščajo. 

In ko označimo njihovo normalno, razvojno obnašanje kot slabo ali neprimerno, jih učimo samo to, da se morajo skrivati pred nami in se tako od nas še bolj oddaljujejo. 

Naša naloga je, da jim v tem zahtevnem obdobju najstništva pomagamo razumeti same sebe.  Tako jim lahko pomagamo ustvariti  okolje, kjer lahko razvijejo svoj življenjski cilj in zacvetijo.

Moje ime je dr. Lina Klanšek

Sem zdravnica, specialistka otroške in mladostniške psihiatrije.

In čeprav se po mojem nazivu sliši, kot da se ukvarjam samo z družinami v velikih stiskah, sem večino časa pravzaprav pomagala tistim slovenskim družinam, ki so želeli priti do boljših odnosov doma.

V zadnjih nekaj mesecih sem gostila več kot 17 spletnih predavanj na temo družinskih odnosov, ki jih je do danes obiskalo 1439 staršev.

V svoji karieri pa sem na 1-na-1 obravnavah pomagala že več kot 400 slovenskim družinam in posameznikom.

Danes pa bi rada pokazala, kako lahko tudi ti izboljšaš odnos z mladostnikom in zgradiš pravo družinsko harmonijo.

Spletni tečaj družinske harmonije

Za starše, ki želijo bolj zdrave odnose doma in svetlo prihodnost za svoje otroke.

V tečaju ponudim čisto vsa svoja strokovna spoznanja, mehanizme in orodja, skratka vse, kar kot starš potrebuješ, da se bolje znajdeš v odnosu z najstnikom.

Če lahko opišem tečaj v enem stavku: Če se nočeš več neprestano kregati doma, potem je ta tečaj zate.

V tečaju dobiš konkretna orodja, ki ti pomagajo pravilno postavljati meje, in pomagati mladostniku, da se razvije v odgovorno, samostojno osebo.

Več kot 4 ure koristnih vsebin

Praktični nasveti brez dolgovezenja ali nepotrebne teorije

Vračilo denarja v primeru nezadovoljstva (imaš 30 dni za preizkus)

Kaj o dr. Lini pravijo starši?

(imena so spremenjena zaradi anonimnosti)

Janja
Read More
Draga spostovana Lina, zahvaljujem se vam za izredno dobro predavanje iz vrhunsko vsebino ter način ki poboza v srce in duso ko zacne verjeti da zmore z mladostniki... vsakega starsa, mame ženske in trenerke.

Sem mama 14 letnice nadarjene mlade atletinje pa tudi delam z mladimi atleti. Učim se z njimi rastem pa dobim jih tudi po buči , ker jim verjamem….
Mojca
Read More
Kot sem vam že omenila bi včeraj morala dat kri, vendar jo je po pogovoru z njo zdravnik napotil v bolnišnico na opazovanje. Tako da je sedaj v bolnici. Dans mi je **** rekla, da pridno je. Bom videla kako je, ko grem k njej na obisk.Ne znam vam povedat, kako sem vam hvaležna za vašo pomoč in skrb. Se enkrat iz ❤️ hvala.Lepo bodite.
Maja
Read More
Takoj na vašem predavanju sem vas začutila, najbolj pomembno pa je, da vas zelo pozitvno čuti **** in to se je zdaj pri njej prvič zgodilo. Po vašem predlogu in razmisleku, smo se odločili, da bi **** imela z vami redne pogovore oz. psihoterapijo. Zelo rada bi bila vključena ali vsaj seznanjena tudi midva z možem, tam kolikor bo potrebno.
Tone
Read More
Pozdravljeni ga.Lina,najprej vam želim srečno in zdravo 2021. Na vaši delavnici mi je bilo zelo všeč, da ste povedali konkretne primere, razložili določeno situacijo, kajti v današnjih časih je starševski poklic postal izziv.
Anja
Read More
Hvala Lina vam... Za spremembo in boljše razumevanje sebe in **** mi je bila zelo všeč vaša podpora.Sva na vezi in vam sporočim kam "plujejo" naše ladje....
Andreja
Read More
Pozdravljena, 1000 krat Vam hvala za prijaznost in skrb. Takšnih ljudi je v tem času res malo.Res, se enkrat hvala iz ❤️.
Tina
Read More
Lina hvala💙Danes se je zgodilo... Z vso jezo in silo se je spravila na bratca. Umirjeno sem jo prijela in odpeljala stran, ji rekla gotovo si jezna in je pritrdila. V roke sem ji potisnila blazino in sva kako minuto v tisini sedeli. Se je pomirila in mi sama povedala zakaj je bila jezna😊👍 O 'levcku' se se nisva pogovarjali. Bo pa rabila se kar nekaj časa da bo sprejela da ne more bit vse po njeno in takoj - verjetno smo jo pred prihodom bratca precej razvadli 🙈Uspešno se naprej! Super ste!

Vpogled v tečaj

Takoj po plačilu prejmeš dostop do video posnetkov tečaja in si ga lahko pogledaš v miru. Dostop je doživljenjski zato ni časovno omejen na kakršenkoli način.

Poglej, katere vse teme obdelava v več kot 4 urah koristnih vsebin s praktičnimi nasveti:

30 dnevno jamstvo na zadovoljstvo

Preizkusi tečaj za 30 dni in če ti tehnike v tečaju ne pomagajo ustaviti neprestanega kreganja in ustvariti boljše družinske odnose, potem ti vrnem denar.

Tako lahko mirno preizkusiš vse nasvete iz tečaja in če ti iz kakršnegakoli razloga tečaj ne bo všeč, potem mi pošlji sporočilo na lina@ljubecadruzina.si in ti bom vrnila denar.

Pridruži se tečaju Družinske Harmonije!

Takoj po plačilu dobiš takojšen dostop do vseh posnetkov tečaja. Tehnike, ki jih delim so preverjene s strani drugih staršev in podprte z več kot desetletjem mojih izkušenj iz mladostniške psihiatrije.

Tečaj ti bo sigurno pomagal do boljših odnosov doma.

Poleg tega pa bom s tabo delila še nekaj popolnoma brezplačnih bonusov:

BONUS #1

Dostop do zaprte Facebook skupine, kjer me lahko vprašaš karkoli si želiš in ti bom s konkretnimi nasveti pomagala za tvoj domač primer.

BONUS #2

Epriročnik Kako izboljšati odnos z mladostnikom. V njem delim 3 napake, 3 praktične nasvete in 3 življenjske situacije.

BONUS #3

Dostop do rednih brezplačnih klicev, kjer delim konkretne nasvete za boljše družinske odnose

BONUS #4

Popust pri 1-na-1 obravnavah. Skratka, če si kadarkoli v prihodnosti odločiš, da želiš imeti 1-na-1 obravnavo z mano, potem ti bom ponudila obravnave po nižji ceni.