Spletna terapija za starše in mladostnike

Za notranji mir, zadovoljstvo, srečo, samozavest in boljše počutje.

Spletna terapija lahko pomaga premagati vse vrste težav z duševnim zdravjem in je koristna za vse, ki si želijo narediti spremembo. 

Pokrivamo vrsto različnih težav in nudimo pomoč vsem, ki jo potrebujejo.

Znanstveno. Ljubeče. Učinkovito.

10+

Let izkušenj

2000+

Obravnav

97%

Zadovoljnih pacientov

Motnje hranjenja, samopoškodovanje, depresija, nizka samopodoba, težave z učenjem...

V Inštitutu Ljubeča Družina smo obravnavali že mnogo takšnih primerov in mladostnikom pomagali se osvoboditi njihove kletke in drugih bolečih čustev, ki se skrivajo v ozadju takšnih motenj.

Če misliš, da se tudi tvoja hčerka ali pa sin nagiba, ali pa že trpi zaradi duševnih motenj, potem te vabim, da skočiš na uvodno brezplačno 30-minutno srečanje, ki poteka preko spleta.

Tam se lahko pogovoriva in odkrijeva pravo pot naprej.

Moje ime je dr. Lina Klanšek

Sem zdravnica, specialistka otroške in mladostniške psihiatrije.

Z otroki, mladostniki in starši delam že več kot deset let.

Moja pot se je začela na medicinski fakulteti, specializacijo pa sem opravljala iz otroške in mladostniške psihiatrije.

Vse skupaj sem okrepila še z dodatnim študijem iz relacijske in družinske psihoterapije.

Vrsto let sem delala v ambulanti za otroško psihiatrijo in na oddelku za mladostnike v Ljubljani, pot pa me je peljala tudi v tujino.

V Hong Kongu sem delala z družinami, v Avstraliji pa z mladimi migranti.

Zdaj vodim in izvajam psihoterapijo v Inštitutu Ljubeča družina.

Do danes sem pomagala že več kot 400 različnim otrokom, staršem in družinam in za sabo imam več kot 2000 terapevtskih obravnav.

In verjetno tisti, ki me poznajo od prej bodo potrdili, da podajam res konkretne nasvete in pomagam najti rešitev za njihove stiske.

Kaj o dr. Lini pravijo starši?

(imena so spremenjena zaradi anonimnosti)

Janja
Read More
Draga spostovana Lina, zahvaljujem se vam za izredno dobro predavanje iz vrhunsko vsebino ter način ki poboza v srce in duso ko zacne verjeti da zmore z mladostniki... vsakega starsa, mame ženske in trenerke.

Sem mama 14 letnice nadarjene mlade atletinje pa tudi delam z mladimi atleti. Učim se z njimi rastem pa dobim jih tudi po buči , ker jim verjamem….
Mojca
Read More
Kot sem vam že omenila bi včeraj morala dat kri, vendar jo je po pogovoru z njo zdravnik napotil v bolnišnico na opazovanje. Tako da je sedaj v bolnici. Dans mi je **** rekla, da pridno je. Bom videla kako je, ko grem k njej na obisk.Ne znam vam povedat, kako sem vam hvaležna za vašo pomoč in skrb. Se enkrat iz ❤️ hvala.Lepo bodite.
Maja
Read More
Takoj na vašem predavanju sem vas začutila, najbolj pomembno pa je, da vas zelo pozitvno čuti **** in to se je zdaj pri njej prvič zgodilo. Po vašem predlogu in razmisleku, smo se odločili, da bi **** imela z vami redne pogovore oz. psihoterapijo. Zelo rada bi bila vključena ali vsaj seznanjena tudi midva z možem, tam kolikor bo potrebno.
Tone
Read More
Pozdravljeni ga.Lina,najprej vam želim srečno in zdravo 2021. Na vaši delavnici mi je bilo zelo všeč, da ste povedali konkretne primere, razložili določeno situacijo, kajti v današnjih časih je starševski poklic postal izziv.
Anja
Read More
Hvala Lina vam... Za spremembo in boljše razumevanje sebe in **** mi je bila zelo všeč vaša podpora.Sva na vezi in vam sporočim kam "plujejo" naše ladje....
Andreja
Read More
Pozdravljena, 1000 krat Vam hvala za prijaznost in skrb. Takšnih ljudi je v tem času res malo.Res, se enkrat hvala iz ❤️.
Tina
Read More
Lina hvala💙Danes se je zgodilo... Z vso jezo in silo se je spravila na bratca. Umirjeno sem jo prijela in odpeljala stran, ji rekla gotovo si jezna in je pritrdila. V roke sem ji potisnila blazino in sva kako minuto v tisini sedeli. Se je pomirila in mi sama povedala zakaj je bila jezna😊👍 O 'levcku' se se nisva pogovarjali. Bo pa rabila se kar nekaj časa da bo sprejela da ne more bit vse po njeno in takoj - verjetno smo jo pred prihodom bratca precej razvadli 🙈Uspešno se naprej! Super ste!

Prijavi se na uvodno srečanje

Je popolnoma brezplačno.

In je namenjeno za vse starše in mladostnike, ki se želijo osvoboditi svoje mentalne kletke in bolečih čustev.

Za vse, ki si želijo bolj svetlo prihodnost za svoje otroke.